Een super leuk museum Gorssel gevonden

Een super leuk museum Gorssel gevonden

23 juni 2019 Uit Door Redactie

Mijn vader is een erg grote liefhebber van kunst. het leek mij daarom ook een erg leuk idee om samen met hem een bezoek te brengen aan een kunstmuseum. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht kwamen we terecht op de website van het museum Gorssel

De website van het museum 

Toen we terecht kwamen op de website van het museum Gorssel kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het museum is onder andere erg veel informatie te vinden over het museum en over de veel kunstwerken dat het museum tentoonstelt. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over de kunstenaars die deze kunstwerken hebben gemaakt. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt.

Het prosecco arrangement met een luxe lunch

Het museum biedt een aantal verschillende arrangementen aan. Nadat we deze arrangementen met elkaar hadden vergeleken besloten we om voor het prosecco arrangement te gaan met een luxe lunch. De kunstwerken die in het museum tentoon worden gesteld zijn super mooi en de lunch was erg lekker. Daarom zijn we ook erg tevreden over het Gorssel museum.