Tip voor een mooie keuken in Beuningen

Tip voor een mooie keuken in Beuningen

3 augustus 2019 Uit Door Redactie

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuis naar onze nieuwe woning in Beuningen. De keuken van onze nieuwe woning wilde we echter nog wel graag vervangen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar keuken Beuningen om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden dat mooie keukens aanbiedt voor een voordelige prijs. 

Zeer veel bedrijven in Beuningen dat keukens aanbieden 

Toen we op het internet op zoek gingen naar keuken Beuningen kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende bedrijven dat keukens aanbieden. De website van Keuken en Keuken sprak ons het meeste aan. Op de website is namelijk erg veel informatie over het bedrijf te vinden. Ook heeft het bedrijf geen showroom personeel of een wagenpark. Hierdoor blijven de kosten erg laag waardoor het bedrijf goedkope keukens aan kan bieden. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

keuken inspiratie

Zeer tevreden over het kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bracht Frits een bezoek aan onze woning. Hij heeft vervolgens eens schets gemaakt voor onze nieuwe keuken. De schets en het ontwerp dat hierop volgde sprak ons erg aan waardoor we besloten om over te gaan tot een aankoop. De keuken werd aardig snel geleverd en geplaatst. De keuken ziet er nu erg mooi uit dus we zijn erg tevreden.