Trainen bij sportschool Breda

Trainen bij sportschool Breda

11 juni 2019 Uit Door Redactie

Wil jij je fitnessdoel behalen? Kom trainen bij sportschool Breda!

Mijn ervaring bij sportschool Breda

Altijd had ik al mijn conditie willen verbeteren. Elke dag was gamen mijn bezigheid en ik ging nooit naar buiten. Als we op school gym hadden presteerde ik altijd erg slecht, omdat mijn conditie heel slecht was. Ongeveer een jaar geleden had ik besloten om bij Breda Strength & Conditioning te sporten. Eindelijk begonnen met sporten merkte ik hoe slecht mijn conditie eigenlijk is. De trainers hebben mij gemotiveerd om door te sporten en redelijk snel werd mijn conditie steeds beter. Een jaar later en mijn doel is behaald. Mijn conditie is veel en veel beter geworden. Sporten is nou een van mijn hobby’s geworden en gamen doe ik niet meer zo veel zoals vroeger. De trainers waren erg vriendelijk en ook extreem behulpzaam. Ze hebben alles heel goed uitgelegd en ze hebben mij extreem goed geholpen.

Contact informatie

Als jij contact wilt opnemen met het bedrijf dan kan dat telefonisch via het telefoonnummer 0614722668 of door een mail te sturen naar [email protected]. Het gebouw bevindt zich in Kalshoven 8c, Breda.